BOBO CHOSES SS17 A Legend! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Annons

BOBO CHOSES SS17 A Legend!

Är nu äännntligen live!! Bobo Choses

Bobo Choses vår- och sommarkollektion SS17 heter A Legend och är inspirerad av vår tids stora idrottsstjärnor, som tennisspelaren John McEnroe, simmaren Mark Spitz och cyklisten Gino Bartali.

Jag tycker kollektionen är lite nytänkande, men fortfarande otroligt typisk för Bobo Choses. Det är samma färgpalette som de brukar använda, med massvis med dova färger, lite dusty blandat med några klara toner här och där. Passformen är även den väldigt speciel och som vanligt bred, oversized och härlig! ©BOBOCHOSESASS17_CAMPAIGNPICS_DROP-1_027 ©BOBOCHOSESASS17_CAMPAIGNPICS_DROP-1_034-e1484597127973 ©BOBOCHOSESASS17_CAMPAIGNPICS_DROP-1_012-e1484597378254 ©BOBOCHOSESASS17_CAMPAIGNPICS_DROP-1_019 unnamed (2) unnamed (1) Här är lite sneak peek-bilder! Jag är inte förvånad att kollektionen har redan blivit hyllad. Den är helt underbar! Ni kan handla den hos Babyshop NU!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Annons