barnplaggsguiden

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Annons

Balansen/ balansgången i LIVET

Det skulle blivit en recension på Kavat Sandaler, eftersom jag har fått mååånga mail om just vilka sandaler man ska köpa nu. Men, jag känner att det får komma imorgon minsann. Just nu är jag lite väl slut i huvudet för att kunna skriva något vettigt.

Det fick mig att börja tänka på det här med balans i livet. Vad är det egentligen? Varför är det så svårt att uppnå någon form av balans, där alla kakbitar i livet är lika stora, eller iaf när dom som betyder något för individen får den plats som krävs för välmåendet?

Just nu har jag äntligen fått massvis med stimulans på jobbfronten, vilket jag älskar! Jag har även sedan tidigare ett rätt högt tempo med mycket fysisk aktivitet i vardagen. Jag har som regel att om jag kan gå dit jag ska så gör jag det, vilket är väldigt härligt det med!

Jag och Rasmus och barnen får vår tid, och jag försöker få tid även med vänner, men ibland känner jag mig lite sliten. Ibland blir det lite väl många bollar i luften. Så ikväll blir det en liten paus, med massvis av popcorn och någon serie. ‘

img_8186.jpg

Foto: Malin Mörner

Vad gör ni för att slappna av i er vardag? Får ni ihop era pusselbitar?

 

Kommentarer
barnplaggsguiden

Kommentera

Annons