barnplaggsguiden

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Annons

HIPPATILLA

Min älskade vän Tilla ska gifta sig om 5 veckor, Fem veckor tills vi får se henne i en magisk klänning med sin älskade blivande man! Eftersom jag tyvärr inte kan vara med på hennes möhippa så bestämde jag mig för att hippa henne själv. Så jag satte ihop en unnnnnig dag och natt så vi kunde fira tillsammans, bara vi.

img_8369.jpg

Det var helt magsikt, och idag är jag så sliten. Men! Det var mer än värt! Först hämtade jag henne hemma, sen åkte vi till Clarion på Ringvägen och besökte Elements SPA: Ett riktigt fint spa, som är mysigt och perfekt att bara hänga på. Vi bastade, drack champagne och badad, och badade, och badade. Helt perfekt!

img_8345.jpg img_8340.jpg img_8343.jpg

Sen begav vi oss till Miss Voon, där vi åt massvis med god mat. Helt fantastiskt god mat, speciellt hummertacosen (åt det trots att jag äter vego, men det var bra!)

img_8359.jpg img_8368.jpg

Därefter blev det drink på söder, och ner till trädgården. Väldigt kul och stökigt!

Nu – TRÖTT men så glad att få hänga med mina små mirakel igen! Mysigt värre.

img_8383.jpg

Kommentarer
barnplaggsguiden

Kommentera

  1. Lotta Anestedt

    Stort grattis till Kärleken! Vad fint att du valde att vara hos oss på Elements Spa! Önskar Tilla och hennes man all lycka till (och välkomna till oss). /Lotta, Clarion Hotel Stockholm & Elements Spa

Annons