barnplaggsguiden

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Annons

HM fasiken va ni kan!

Här sitter jag och sörjer att barnen bara växxxxer och växer! Ian är nu redan 92/98, närmare 98 om jag ska vara ärlig… vilket innebär att han snart vuxit ur HM baby exclusive. Fan då! Det är ju så synd för deras kläder är helt galet fina! Kika bara på deras små babyskor! 


Nu är det ju snart höst vilket innebär att butikerna bara fylls med nyheter. Inte minst HM!  

Dessa är mina favoriter, både från HM exclusive och ”vanliga” HM barnavdelning!


Kram från en som nu bara kan fönstershoppa till barnen sina!

Kommentarer
barnplaggsguiden

Kommentera

  1. Sofia

    Hej Sheila! Måste bara säga att jag älskar din blogg har läst sen min son föddes för 1,5år sen!
    Har en fråga till dig, min son börjar förskolan i slutet av september(15h bara eftersom han ska få syskon) och tittar runt på höstskor! Fastnat för kavat fiskeby xc eller Iggesund vilken tycker du är bäst? Fiskeby är ju snyggare men Iggesund låter ju väldigt praktisk!:) han har haft kavat edsbro och ängskär(sandaler) nu som vi varit väldigt nöjda med!
    Tack på förhand och önskar dig en fin helg!

Annons