barnplaggsguiden

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Annons

Bråkar era barn?!

I helgen har våra barn varit ömsom superdupergulliga, och sen helt galet jobbiga. Jag har liksom skrattat tills jag grät, sen slitit mig i håret. Dom har en förmåga att dra igång varandra nu, och det gör mig helt tokig. Jag blir så glad och varm i hjärtat av att dom älskar varandra och att vara tillsammans, och har superkul. Men jag blir samtidigt helt galen att dom vet vilka knappar dom ska trycka på. Ian kan reta Aline, och tvärtom, till någon form av vansinnesnivå. Haha, ja ni hör. Vi har en del att stå i med två så små barn,

img_0136.jpg Hur mycket dom än retas, så bråkar dom väldigt sällan. Alltså nästan inte alls. Jag vet inte riktigt om jag vågar skriva det, för då kanske det börjar? Är det någon annan som har barn som väldigt sällan bråkar?
img_0126.jpg

img_0113.jpg

Aline har på sig en helt magisk klänning från svenska barnklädermärket Tao&Friends. Den är riktigt sådär djupgrön och blev direkt en favorit, för oss båda!

img_0070.jpg

Här är han, världens busigaste kille! Iklädd leggings från POP och tröja från en annan svensk designer som jag länge gillat – One WeLike! Älskar hennes baskläder, dom är verkligen såå fina och fantastisk kvalitet!
img_0096.jpg img_0108.jpg

 

Nu ska jag städa undan hemma, och plock bort sommarkläderna, samt rensa ut gamla kläder som är barnens! Älskar att rensa ut och lägga undan! Nu kommer småkusinerna få ärva massor!

 

Kommentarer
barnplaggsguiden

Kommentera

Annons