Jul hos Mini Rodini – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Annons

Jul hos Mini Rodini

Jul jul strålande jul, även hos Mini Rodini. Jag är hemma med Ian och tar hand om honom efter en lång vakennatt. Stackars min sjuka lilla pojke. Nu sover han så jag passar på att visa er massa juligt från mini Rodini, för er som kanske just börjat tänka på julkläder och sånt!

Hur fanatastisk är inte den här klänningen? Den är både cool och julig och söt på samma gång! Älskar den, tyvärr delade Aline inte min åsikt..

Även det här rosa setter var sådär fulsnyggt så man verkligen gillar det. Juligt måste ju inte vara rött och vitt även om jag verkligen gillar det.

Det jag älskar med Mini Rodini är att barnen kan ha bekväma, vackra, lekfulla och inspirerande kläder som fortfarande verkligen är av super kvalitet med riktigt genomtänkt och bra hållbarhet i hela produktionen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Annons